Szolgáltatásaink: A megrendelőink egyedi igényei szerint

Szolgáltatások: Tanácsadás és támogatás

Megrendelőinknek már az első megkereséskor is első osztályú szolgáltatásokat nyújtunk. Tájékoztatjuk Önt a műszaki lehetőségek teljes spektrumáról, amelyek segítségével a lehető legjobb eredmények érhetők el az Ön számára.
Teljes mértékben az Ön munkadarabjára, a felhasznált nyersanyagokra, illetve a munkadarab megjelenési formájára és későbbi felhasználására koncentrálunk. Bemutatjuk Önnek az összes porszórási lehetőséget, és a korrózióállóság, a tartós védelem és a finom kidolgozású felület szempontjából legkedvezőbb megoldást javasoljuk.

Szolgáltatások: Rugalmasság

Mindegy, hogy Ön nagy vagy kis méretű fém alkatrészeket szeretne, nagy vagy kis darabszámban bevonattal ellátni, vagy ha egy sorozatot más színben szeretne, de lehet szó akár összetettebb geometriájú alkatrészről is; a rendszerünk képes rugalmasan alkalmazkodni az Ön igényeihez.

Szolgáltatás: Rendelkezésre állás

Előkezelő fürdőinket és festékszóró berendezéseinket rendszeres ellenőrzésnek vetjük alá a gyártó előírásai szerint. Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy Ön mindig számíthat festékszóró berendezéseink rendelkezésre állására és a legpontosabb eredményekre.

Szolgáltatás: Közel a megrendelőkhöz

A Reisinger Kft. egy magántulajdonban lévő cég. Saját gyártólétesítményei, irodái, raktárai és helyi szervizcsapata révén azonnal a helyi nyelven tud válaszolni a megrendelők kéréseire.

Szolgáltatás: Időben történő szállítás és logisztika

Megrendelőink profitálhatnak a Reisinger Kft. rövid átfutási és szállítási határidőiből. Az árut a vevő követelményeinek megfelelően csomagoljuk be, és a megállapodás szerinti időben szállítjuk le.

Foto: LKW

Extra szolgáltatás: Tapasztalat

Régi üzleti partnerek vagyunk az autóiparban, a gépiparban, az elektromos és az építőiparban

  • Saját tulajdonú, egyedi és rugalmas informatikai rendszerrel rendelkezünk
  • Bevált munkafolyamatokat és optimalizált logisztikai rendszert alkalmazunk
  • Üzleti fejlődésünk több mint 50 éve szilárd és fenntartható.

Reisinger Kft

web_Poeth_futtertrichter003.jpg

Kapcsolat

Magyar és német nyelven szivessen állunk partnereink rendelkezésére

Kerstin Schriffert

2367 Ùjhartyán
Külterület Ipari Park 088/18
Telefon 06-29-572-010
Telefax 06-29-572-012
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.