Porbevonat készítéssel: szebbé varázsoljuk a világot

Pulverbeschichtetes Klettergerüst PragAz igazi klasszikus a fitnesz-berendezések között: a mászóka

Ki ne emlékezne jó szívvel az iskolai udvari vagy játszótéri mászókákra? Ha kedvet kaptunk egy kis erőmutogatásra a szünetben? Ki tud többször felhúzódzkodni? Ki tud legtovább fennmaradni?

A mászóka az igazi klasszikus a fitnesz-berendezések között. Megtalálható minden faluban, minden városban és minden variációban. Szinte csalogat, hogy kipróbáld magad, jó szórakozás és formában tart. Öreget és fiatalt egyaránt.

Porbevonat: szép és biztonságos

A fémből készült mászókák nagy teherbírásúak, egész évben használhatók és csekély karbantartás mellett szinte örökéletűek.

A felületkialakításra és a szín kiválasztásra gyakorlatilag korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre. Legyen mondjuk napsárga, csillogó kék vagy tűzpiros…minden kivitelezhető. Színek kombinációja és különböző felületszerkezet is.

Mohazöld mászópark készült Prágában

A kis prágai városi mászópark valamennyi elemét RAL 6005 színben sima felületűre vontuk be. Kivétel nélkül minden bevonathoz engedélyezett porpigmenteket alkalmazunk.

Az ember és a környezet javát szolgálva.

Itt vannak hát a mászókák, csillogó mohazöld színben és minden elképzelhető külső hatásnak ellenállnak: kabátcsatok hozzáverődnek, cipővel másznak rajtuk, karórák hozzáütődhetnek, napsugárzás éri és eső áztatja, hó és jég sem kíméli. Ezt mind kibírják a következő 10 évben. Legalább.


Innováció. Dinamizmus. Teljesítmény.

Már 60 éve a fém alkatrész festés specialistája.

2006 óta Magyarországon is tevékenykedik.

Szakszerü ismereteket a legkorszerübb technológiát, minöséget és a rugalmas szolgáltatást öszzefogva komplett szolgáltatást nyújtunk partnereinknek a gépjarmü, agrár, elektro és épíöiparban.

Reisinger Kft ISO 9001

Kapcsolat

Magyar és német nyelven szivessen állunk partnereink rendelkezésére

Kerstin Schriffert

2367 Ùjhartyán
Külterület Ipari Park 088/18
Telefon 06-29-572-010
Telefax 06-29-572-012
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.