A siker alapja: A legjobb bevonatminőség

Európa szívében

2006-ban alapítottuk a Reisinger Porbevonatüzem Kft céget Magyarországon. Elegendő tapasztalattal rendelkeztünk a felületi lakkozás területén, egy új üzem létesítése Budapest környezetében mégis nagy bátorság és a lehető legjobb döntés volt.

porfestes

Az egyik legelső megrendelő

Az egyik legelső megrendelő, aki kezdettől fogva bízott bennünk, az Alu-Box Kft. tulajdonosa volt. Ez a cég pl. jó minőségű levélszekrényeket állít elő, ezeket Írországba, Angliába és Franciaországba exportálja.

Csupa olyan országba, ahol párás, igazi tengeri klíma uralkodik és sótartalmú a levegő. Ott aztán szükség van megfelelő korrózióvédelemre és ellenálló felületbevonatra, hogy a lakk ne váljon le rövid időn belül.

A minőség összeköt

A levélszekrény közkedvelt darab, igazi beststeller. Hogy miért? A válasz egyszerű. Mert minden rendben van vele. A sokrétű színválaszték, az ár, a minőség. Ami minket illet: 10 év alatt 100 %-os beszállítói bizalom 0% reklamáció mellett.
Ez is egy példa a Reisinger Kft. hosszútávú megrendelői kapcsolataira. Erre büszkék vagyunk és erős ösztönzőerőnek tekintjük.