Az Ön partnere vagyunk a felületbevonattal szemben támasztott speciális követelmények esetén

Foto: Pulverbeschichtung RAL 7035

A bevonat-készítési folyamatot rugalmasan alakítani tudjuk a munkadarab későbbi felhasználása mindenkori követelményeinek megfelelően, vagyis anyagvastagság, hőmérséklet, rétegvastagság szerint.

Szívesen állunk rendelkezésükre a felületbevonással összefüggő bármilyen speciális elvárás esetén:

  • tanácsot adunk
  • készítünk mintabevonatot és mindenre kiterjedően
  • teszteljük az új próbaréteg minőségét

Porbevonat világos szürke színben

Ezek a szép világos szürke fémszerkezetek hamarosan értékes fűrészgépek házaként funkcionálnak majd. A készülő bevonat leírása RAL 7035 Poly 80 % Struktur.

A kívánt méret - 2143 x 815 x 400 mm - igazán nem jelentett nagy kihívást porbevonat készítő berendezésünk számára. Ennél a berendezésnél ugyanis 6000 x 2600 x 2500 mm a maximális munkadarab méret bevonatkészítéshez. A berendezés felfüggesztésenként max. 2000 kg tömegre van méretezve.

Nagy ellenállóképességű fémbevonat

Annak érdekében, hogy a lakkréteg különösen nagy igénybevétel mellett is ép, sérülésmentes maradjon, a fémbevonatokhoz minőségi tanusítvánnyal rendelkező poliészter porlakkot használunk.

A speciális szilárdsági összetevők biztosítják a bevonat különösen nagy ellenállóképességét. A lakkréteg hosszútávon is karcolásmentes marad. Optikailag is jól mutat és védi a házban elhelyezett technikát.

Bátran vegyék igénybe a tudásunkat!