Reisinger porbevonat: optimálisan összehangolt gyártási folyamat

Reisinger PorfestesKözéppontban: a tökéletes porbevonat

Számunkra a legfontosabb szempont a tökéletes felületbevonat előállítása a vevő kívánsága szerint, a kívánt időpontra. De ennél még tágabban értelmezzük vállalatunk szolgáltatásainak sorát és a teljes gyártási folyamatot üzletpolitikánk részévé kívánjuk tenni.

Célkitűzésünk: lehető legjobb termékminőség

Felfogásunk szerint a gyártó és fémfeldolgozó, a vállalatunk mint bevonatkészítő és a termék felhasználója egy szorosan összekapcsolódó, együttműködő team-et alkot a közös cél, a lehető legjobb termékminőség elérése érdekében.

A munkadaraboknak a gyártója, egy magyar cinköntőde szállította ezeket a szerkezeti elemeket, amik nyomásos öntésben készültek. Megfelelő előkezelés után, a mindenkori fémösszetétel függvényében, az egyes darabokat külön-külön kézi munkával készítik elő a porbevonat felvitelére. Ennek része a bevonat nélkül maradó részek gondos leszigetelése és a tiszta környezet megteremtése, vagyis a felület alapos megtisztítása az optimális lakktapadás érdekében. A fémrészeket szó szerint bársony kesztyűvel fogják meg.

A porbevonat elkészítése és minőségellenőrzés után a munkadarabokat megfelelő módon becsomagolják a határidő szerinti kiszállításhoz. Ebben az esetben a kis szerkezeti elemeket az innovativ hajtási megoldások és flexibilis kapcsolások területén világszerte vezető poziciót betöltő megrendelőhöz szállítjuk Lengyelországba. A darabok mélyfekete selymesen matt színben fognak pompázni.

Reisinger Kft. porbevonatok készítése: 5 pontból álló igéretünk

Valamennyi üzleti partnerünknek az alábbiakat kínáljuk

  • Nulla-hiba-politika biztosítása
  • Megbízhatóság, rugalmasság és 100 %-os határidő betartás kiszállításnál
  • Folyamatok és termékek tökéletesítésére irányuló folyamatos törekvés
  • Segítség új termékalkalmazásnál
  • Folyamatok egységes kialakítása