Impresszum

Reisinger Ludwig Kft.
Külterület Ipari Park 088/18
2367 Ùjhartyán

Telefon 06-29-572-010
Telefax 06-29-572-012
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitva tartás: hétfő - péntek: 7:00 - 15:30
Kapcsolattartó: Kerstin Schriffert

Ügyvezető: Ludwig Reisinger

Adósz: 13623625-2-13

K.a.sz: HU13623625

Bank: Commerzbank ZRT.

Szlasz: 14220201-0158004-00000000

A teljes weboldal, beleértve a grafikákat, szövegeket és navigációs elemeket, szerzői jogi védelem alatt áll és a Reisinger Kft. tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva. Tilos a weboldal mindennemű másolása ill. Kinyomtatása, amennyiben ehhez a Reisinger Kft. nem adta írásbeli beleegyezését.

A weboldalon feltűntetett kereskedelmi nevek, árumegnevezések stb. külön említés nélkül is lehetnek márkanevek, melyekre a hatályos törvényi rendelkezések vonatkoznak.

A Hamburgi Megyei Bíróság 1998, május 12-i ítéletekor eldöntötte, hogy egy link beépítésével adott esetben a linket beépítő weboldal tulajdonosa és a hivatkozott weboldal tulajdonosa együttesen felel a hivatkozott oldal tartalmáért. Ezt a felelősséget azáltal lehet kizárni, hogy a linket beépítő weboldal tulajdonosa nyomatékosan elhatárolja magát ezektől a tartalmaktól. Nekünk is vannak a weboldalainkon más weboldalakra mutató linkek. Szeretnénk nyomatékosan hangsúlyozni, hogy semmilyen befolyásunk nincs a linkek kialakítására ill. tartalmára. Ezért határozottan elhatároljuk magunkat az összes hivatkozott weboldal mindennemű tartalmától, továbbá azoknak tartalma nem a mi weboldalunk tartalma. Ez a nyilatkozat az összes weboldalunkon beépített valamennyi külső linkre vonatkozik. A közvetlenül hivatkozott oldalakat a link elhelyezésének időpontjában ellenőriztük. Amennyiben észrevesz az egyik általunk hivatkozott oldalon valamit, ami törvénybe ütközik, úgy kérjük, ezt haladéktalanul közölje velünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írva, annak érdekében, hogy adott esetben eltávolítsuk a linket. Köszönjük.

A felelősségnek ezt a kizárását annak az internetes oldal részének kell tekinteni, amely erre az oldalra navigált minket. Amennyiben e szöveg bizonyos részei vagy egyes fogalmazásai nem felelnek meg vagy már nem felelnek meg ill. nem teljesen felelnek meg a jogi előírásoknak, úgy ez nem érinti a dokumentum többi részének tartalmát és érvényességét.