Adatvédelem

Személyes adatainak védelmét komolyan vesszük.

Személyre vonatkozó adatokat kizárólag a Németországi Adatvédelmi Törvény (BDSG), valamint a német Telemédia Törvény (TMG) előírásai keretén belül gyűjtünk és tárolunk.

A www.reisinger-kft.hu weboldal kialakítása megfelel az adatvédelmi követelményeknek. Ha behívja a weboldalunkat, akkor a számítógépes böngészőjén keresztül a behívott oldalak tulajdonosa részére adatok kerülnek továbbításra. Ha behívja a www.reisinger-kft.hu-t, akkor sem az IP-címet, sem más személyi adatot nem rögzítünk.

A következő adatokat mentjük el:
a kérések dátumát és időpontját
a kliens számítógép által kívánt hozzáférési mód/funkció
a kliens számítógép által továbbított beviteli értékek
az igényelt fájlok neve
az URL, ahonnan a fájlokat ill. a kívánt funkciót igényelték
a felhasznált böngészőre és operációs rendszerre vonatkozó információk
anonim IP-cím

A www.reisinger-kft.hu sütiket használ. Az összes oldal azonban a sütik tárolására vonatkozó felhasználói jóváhagyás nélkül is korlátlanul lehívható.

Ha küld egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. –ra, úgy az e-maillel kapcsolatos adatokat és tartalmakat kizárólag az önnel folytatott levelezés céljára használjuk. Az e-maileket és a velük kapcsolatos adatokat és tartalmakat töröljük, amint már nem szükségesek, ill. csak addig tároljuk, amíg azt a törvény előírja.

Garantáljuk, hogy az ön személyes adatait nem adjuk át másnak. Kivételt képeznek ez alól a szolgáltatói partnereink, akiknek a megrendelés teljesítése érdekében továbbítanunk kell adatokat. Az ilyen esetekben a továbbított adatok terjedelme csak a minimálisan szükségesre korlátozódik.

Joga van tájékoztatást kérni, valamint tárolt adatainak javítását, zárolását és törlését kérni e-mailen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefonon a 06-29-572-010 számon vagy faxon a 06-29-572-011 számon.